Water weblog

Guido van der Wedden

Gemeenteraadsverkiezingen 21 november 2019, West Betuwe

Omdat ik vind dat het belangrijk is dat de stem van álle dorpskernen in West Betuwe straks gehoord wordt in de gemeenteraad, steun in Dorpsbelangen door als lijstduwer op plaats 17 op de lijst te staan.

Dorpsbelangen is een onafhankelijke, lokale partij die niet gebonden is aan een landelijk programma. Met diepe wortels in de lokale samenleving en met oog voor het unieke karakter van alle 26 kernen. Dorpsbelangen heeft dan ook een verkiezingslijst met nagenoeg alle kernen in de gemeente West Betuwe vertegenwoordigd. Een lijst met 32 mensen uit de diverse geledingen van onze nieuwe gemeente, die al jarenlang verweven zijn in onze lokale samenleving. Uit bijvoorbeeld het verenigingsleven, dorpsraden of dorpstafels, besturen van dorpshuizen en scholen, evenementen organisaties en het lokale bedrijfsleven.
Daarnaast is er gekeken naar vakkundige achtergrond. Zo zijn er mensen vanuit bijvoorbeeld de agrarische sector, de accountancy, de bouwsector, culturele sector, gebiedsmarketing en uit de zorgsector. Allemaal van enorm belang tijdens te behandelen onderwerpen in de gemeenteraad.

Zie hier de volledige lijst.

Weergaven: 32

Opmerking

Je moet lid zijn van Water weblog om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Water weblog

© 2022   Gemaakt door Guido.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden