Water weblog

Guido van der Wedden

Over een jaar, op 20 maart 2019, zijn er weer waterschapsverkiezingen.  De Algemene Waterschapspartij (AWP) Rivierenland zoekt nu mensen, die daaraan mee willen doen. De AWP is een echte onafhankelijke waterschapspartij en niet verbonden aan een landelijke politieke partij.

In het rivierengebied zullen velen zich de evacuatie van 1995 nog herinneren. Stefan Daamen, lijsttrekker van de AWP Rivierenland: “Sindsdien is er aan de dijken veel gebeurd, maar het werk houdt niet op. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van de klimaatverandering, met hoosbuien en lange warme perioden. Waterbeheer gaat uiteindelijk over de eigen leefomgeving van álle inwoners. Het is daarom van belang dat het bestuur van het waterschap niet alleen deskundig op technisch of financieel gebied is, maar ook weet wat er leeft onder de mensen”.

De titel van het verkiezingsprogramma luidt 'AWP: niet politiek, wel deskundig'. Stefan: “En dat is meteen de kortste samenvatting van waar de AWP voor staat".

De AWP Rivierenland zoekt voor het rivierengebied daarom nu mensen, die volgend jaar willen meedoen met de waterschapsverkiezingen. Kijk voor alle informatie op de website:  www.AWP.nu. Belangstelling om eens verder te praten? Neem contact met de AWP op via s.daamen@algemenewaterschapspartij.nl.

Weergaven: 71

Opmerking

Je moet lid zijn van Water weblog om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Water weblog

© 2020   Gemaakt door Guido.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden