Water weblog

Guido van der Wedden

AWP RIvierenland trapt campagne af op Loevestein

Loevestein – Over ongeveer een maand zijn er, naast provinciale verkiezingen, ook verkiezingen voor het waterschap. De AWP voor water, klimaat en natuur trapte zaterdag 11 maart de verkiezingscampagne af op kasteel Loevestein. Het klimaat verandert veel sneller dan we eerst dachten, stelt de AWP:  Hoosbuien, hitte en droogte bedreigen onze leefomgeving. Ook de natuur komt in de verdrukking. De AWP wil voortvarend aan de slag met klimaatverandering, ook in waterschap Rivierenland.

Lijst voor heel Rivierenland – lokaal gesteund
De AWP is deskundig en onafhankelijk. Wij gaan voor duurzaamheid en leefbaarheid. Het gaat om een schone en gezonde woon- en leefomgeving. Voor onszelf en voor onze kinderen. We worden als partij gesteund door een groot aantal lokale gemeentelijke partijen in ons gebied. Zij weten als geen ander wat er binnen het waterschap speelt. Ze zijn onze oren en ogen.

Jonge lijst met veel vrouwen
De gemiddelde waterschapsbestuurder is 60 jaar en man. Dat moet echt anders. De helft van de Nederlanders is immers vrouw en de helft onder de 45 jaar. Dan laten we oude mannen onze toekomst toch niet bepalen? Van onze top 10 kandidaten is de gemiddelde leeftijd 48 en de helft is vrouw, onze jongste kandidaat is 22.

De volledige lijst is te vinden op de website: https://awp.nu/waterschappen/rivierenland/

Weergaven: 6

Opmerking

Je moet lid zijn van Water weblog om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Water weblog

© 2023   Gemaakt door Guido.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden