Water weblog

Guido van der Wedden

maandagavond 13 december Watersportbijeenkomst Midden-Delfland

Voor ondernemers, verenigingen en watersportbetrokkenen uit de regio Midden-Delfland en Westland.

Het programma bevat ondermeer een toelichting door het Recreatieschap Midden-Delfland van de belangrijkste knelpunten en oplossingsrichtingen die in de afgelopen periode in het onderzoek bevaarbaarheid Midden-Delfland naar boven zijn gekomen. Ook zal de laatste stand van zaken ten aanzien van de alternatieve route ten gevolge van de afsluiting van de Buitenwatersloot worden besproken. Groen Goud licht bovendien haar activiteiten op watersportgebied toe en geeft de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over deze onderwerpen.


Datum
maandagavond 13 december

Agenda
Koffie 19.30 uur
Programma 20.00 uur
Discussie 21.30 uur
Afsluiting met borrel 22.00 uur

Locatie is de Dorpshoeve in Schipluiden, Keenenburgweg 10, 2636 GM Schipluiden. Graag parkeren bij de AH.

Programma
  1. Jos Hörst van het Recreatieschap Midden-Delfland (GZH) licht de belangrijkste oplossingen toe uit het rapport over de verbetering van de bevaarbaarheid van Midden-Delfland dat is uitgevoerd door RPC-BCC.
  2. Stand van zaken afsluiting Buitenwatersloot Delft en de alternatieve route van Midden-Delfland naar Delft door Manita Koop van Vereniging Regio Water. Guido van der Wedden van de Algemene Waterschaps Partij Delfland heeft een aantal technische suggesties gedaan aan het Hoogheemraadschap van Delfland voor de verbetering van de alternatieve route.
  3. Het watersportplatform van Groen Goud. Jolanda Robinson van Groen Goud licht toe wat dit platform doet, wie zij zijn en wat men wil bereiken.
  4. Relevante ontwikkelingen op waterrecreatie gebied.
  5. Tafeltjesdiscussie naar aanleiding van de besproken onderdelen van de avond. Staan we achter de oplossingen van het recreatieschap? Wat kunnen we met elkaar nog doen aan de situatie in Delft? En wat moet volgens u hoognodige prioriteit krijgen van bestuurders, Groen Goud of andere organisaties met betrekking tot de waterrecreatie in Midden-Delfland en omgeving?

U kunt zich aanmelden via jrobinson@groengoud.nl.

Wij hopen u 13 december te ontmoeten.

Vriendelijke groeten,
Namens Groen Goud,
Jolanda Robinson-Kuilboer
Projectmanager Stichting Groen Goud, Midden-Delfland

Weergaven: 64

Opmerking

Je moet lid zijn van Water weblog om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Water weblog

© 2023   Gemaakt door Guido.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden