Water weblog

Guido van der Wedden

Leo Boekestijn volgt mij per november 2016 op als algemeen bestuurslid bij Delfland namens de Algemene Waterschapspartij (AWP) Delfland. Ik verhuis naar buiten het gebied, na er bijna 8 jaar de belangen van de inwoners te hebben behartigd in het waterschapsbestuur. Westlander en gemeenteraadslid Leo Boekestijn neemt mijn zetel in. De Delftse ingenieur Poul de Haan wordt vaste vervanger in de commissievergaderingen van Delfland.

 

Ik heb afgelopen jaren met veel plezier het bestuurswerk voor Delfland gedaan. We kregen een unieke kans om een mooi huis te kopen, helaas buiten het werkgebied van Delfland, dus moet ik stoppen. Leo is een waardig opvolger, een zeer betrokken vertegenwoordiger van de inwoners van ons gebied, net als ik met een passie voor watersport, dus ook dat belang blijven we in het oog houden. En Poul zal de belangen van de Delftenaren blijven behartigen zoals ik dat deed. Poul is oud roeikampioen en ook bij hem zijn de watersportbelangen goed geborgd. Uiteraard zijn Poul en Leo net zo bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen als ik afgelopen jaren was. Leo is bereikbaar via burgerman@kabelfoon.nl of bel 0174-513186.

In de vergadering van 17 november zal Leo worden toegelaten. Tot die tijd zal ik bij de vergaderingen zijn als bestuurder.

Leo Boekestijn

 

De AWP Delfland is de partij van onafhankelijke, betrokken, deskundige bestuurders in het waterschapsbestuur. De AWP Delfland heeft 4 zetels in het bestuur van Delfland en maakt deel uit van de coalitie die het waterschap bestuurt. De volgende verkiezingen zijn over 2,5 jaar.

Weergaven: 211

Reactie van Peter Barendse op 13 September 2016 op 9.52
Guido, jammer dat je stopt met dit belangrijke werk. Hartelijk dank voor alle inspanningen in de laatste jaren, ik hoop dat dankzij jouw hulp de bruggen op hoogte komen en de watersport blijft floreren. Alle vertrouwen in Leo en Poul als jouw opvolgers, ik wens ze alvast veel succes!

Opmerking

Je moet lid zijn van Water weblog om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Water weblog

© 2022   Gemaakt door Guido.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden